суботу, 23 вересня 2023 р.

 

22 вересня 2023 року у Кам’янопотоківському ліцеї імені М.С.Новохатька було відкрито клас безпеки. Створення та функціонування такого класу сприяє систематичній підготовці учнів з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

Клас розділений на кілька навчальних зон та обладнаний інвентарем для домедичної допомоги, пожежної та мінної безпеки, безпеки дорожнього руху, психологічного розвантаження.

Відкриття класу безпеки пройшло спільно з провідним інспектором ВЗНС Кременчуцького РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області Прибегою Денисом Віталійовичем, провідним інспектором ВОЗ ЦЗ та НПЗ Кременчуцького  РУ ДСНС України у Полтавській області Прогнімаком Олександром Олександровичем, представником відділу освіти, культури, спорту та туризму Подчосовим Сергієм Сергійовичем.

Інспектори ДСНС провели бесіду з учнями 5 класу щодо пожежної та мінної безпеки, в ході якої учні не лише слухали, задавали питання, а й мали змогу наочно познайомитися з вогнегасниками, захисним костюмом пожежника, військовими бронежелетами, каскою тощо.

Крім того, для класу безпеки представниками ДСНС було надано набір навчальних дидактичних матеріалів та плакатів, за які заклад їм щиро вдячний.












Немає коментарів:

Дописати коментар